Blog

Gun jezelf de tijd die je nodig hebt

Labello Lipstick Crayon in Poppy Red

Review van de Labello Crayon Lipstick POPPY RED

door de teststraat..

“De verzorging van Labello lippenbalsem en de look van een lipstick.” Dat wil ik wel eens proberen! Ik draag nooit rode lipstick, omdat ik dan op een clown lijk, maar dit leek mij een veilige middenweg. Het voorziet je lippen meteen van een goede kleurdekking, en de unieke verzorgende formule trekt direct in je lippen en houdt ze lang gehydrateerd. Breng opnieuw aan om de prachtige kleur de hele dag te laten zien. – Met natuurlijke oliën – Langdurige hydratatie – Intensieve kleur

resultaat..

Als ondergrond gebruik ik mijn hannah Lip Touch en vervolgens de Labello Poppy Red: wat een tof kleurtje!! Volgens mij dé kleur rood die iedereen wel staat. Voelt inderdaad als een lekkere lippenbalsem en ze bleven nog lang rood… Volg mij op Instagram voor meer mooi spul! @roosskinfood • Instagram-foto’s en -video’s

ADRES

Oude Larenseweg 53
7214 PD Epse

CONTACT

Mobiel: 06 203 271 74
info@roos-schoonheidssalon.nl

VOLG ROOS