Blog

Gun jezelf de tijd die je nodig hebt

Review | Tanorganic natuurlijke zelfbruiner

Als kind was ik al gefascineerd door vriendinnetjes die na de zomervakantie met zongebruinde benen terugkeerden, het zag er zo vrolijk en “gezond” uit! Mijn benen weigeren een andere kleur dan wit. Met heel veel moeite worden mijn knieën donkerwit, maar ook dat is een gek gezicht als de rest niet meedoet. Trouwens, uren liggen bakken in de zon of onder de zonnebank is zó vorige eeuw! Zonlicht heeft voordelen, maar overdaad aan zonlicht kan schadelijk zijn voor de huid en je loopt daarmee het risico op huidkanker. Een lekker bruin kleurtje halen we tegenwoordig gewoon uit een flesje!

Wat is een goede zelfbruiner?

Ik heb al veel zelfbruiners geprobeerd, maar nog geen enkele opgemaakt, zonde! Waar gaat het zoal mis? Vaak vind ik de geur niet te verdragen, het bruiningseffect minimaal of het geel/oranje-effect maximaal. Nieuwe producten op dit vlak maken mij dus altijd nieuwsgierig, want zou er dan toch nog hoop zijn? Bekijk bericht

ADRES

Oude Larenseweg 53
7214 PD Epse

CONTACT

Mobiel: 06 203 271 74
info@roos-schoonheidssalon.nl

VOLG ROOS