Mooi meegenomen!

Acties en aanbiedingen

(ULTRA)XPERIENCE

Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah-Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering. Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

Je gaat naar huis met een stralende huid én ultra shiny lippen, want de rijke hydraterende lipgloss Mary (geweldige koraalkleur = MIJN FAVORIET :-)) van IDUN Minerals is voor jou!

Deze lipgloss combineert ultra-gezuiverde mineralen met weelderige kleur en glans. De zuiverheid van onze mineralen biedt prachtige resultaten voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid.

Belangrijke ingrediënten: Met pure mineralen, Noorse bergbraambesolie en vitamine E is het net zo mooi op de lippen, als goed voor de lippen. 100 % vegan

Deze aanbieding kan online en telefonisch worden geboekt: kies bij 'online afspraak maken' voor de (ULTRA)XPERIENCE. Geldig tot 15 september 2019.

Meten is weten!

Je hebt je vast wel eens afgevraagd hoe je je huid het beste kan verzorgen. Welke crème het beste bij jouw huid past? Of je een droge, vochtarme of juist vette huid hebt?

Veel huidproblemen komen voort uit verkeerde huidverzorging en kunnen makkelijk voorkomen worden.

Een consequente en vooral juiste huidverzorging is essentieel voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Wil je weten hoe het met jouw huid gesteld is? Laat je dan adviseren door ROOS, jouw huidcoach.

Maak een afspraak voor een gratis huidmeting met de Skin Analyzer van hannah. Hierbij zal ik jouw huid nauwkeurig bekijken en wordt deze gemeten op vocht- en vetgehalte en pH-waarde.

We krijgen dan een heel goed beeld van de ware conditie van jouw huid. Daarnaast geef ik je advies op maat!

WAT STAAT ER OP HET MENU? :-)

Kies jouw favoriete 3-gangen menu en geniet van de vele voordelen!

Kan telefonisch geboekt worden: 0575 49 05 58.

ADRES

Nijverheidsstraat 11
7213 DA Gorssel

CONTACT

Tel.: 0575 49 05 58
Mobiel: 06 203 271 74
info@roos-schoonheidssalon.nl

VOLG ROOS