Gezichtsbehandelingen

"I regret taking such good care of my skin"
   - said no one ever

hannah huidcoach, hannah systeem voor huidverbetering bij ROOS schoonheidssalon

Welke hannah behandeling je ook kiest, je wordt getrakteerd op een effectieve behandeling met huidverbetering als resultaat.
Na een intakegesprek en huidmeting door middel van de Skin Analyzer op de natuurlijke huidwaardes (vocht, vet en pH waarde) start de behandeling, waarbij de producten speciaal op jouw huid afgestemd worden en jouw persoonlijke wensen centraal staan!
De resultaten worden mede behaald door het toepassen van de 6 stappen:

 • Meten:

  De conditie van de huid wordt gemeten.
 • Reinigen:

  De oppervlakte van de huid wordt gereinigd voor optimale toegankelijkheid van de voedingsstoffen.
 • Peelen:

  De hoornlaag, de bovenste laag van de huid, wordt verdund om een betere opname mogelijk te maken.
 • Stimuleren:

  Door het stimuleren van de huid wordt de doorbloeding bevorderd wat zorgt voor een goed transport van voedingsstoffen, zuurstof en afvalstoffen.
 • Herstellen:

  Door het aanbrengen van de juiste voedingsstoffen, wordt het herstel van de huid in gang gezet en in balans gebracht.
 • Beschermen:

  De huid resistent maken tegen uitdroging, kou, schadelijke zonnestralen en stoffen van buitenaf.

Deze stappen komen in iedere behandeling uitgebreid aan bod. De producten worden aangepast aan het huidtype en de behoefte die de huid op dat moment heeft.

huidmeting bij ROOS schoonheidssalon in Gorssel

Gratis huidmeting + advies

Meten is weten!

Kom gerust eens langs in de salon voor een vrijblijvende huidmeting met advies op maat.

Touch Up

Sparkle and Shine!

30 minuten € 30,-

Is jouw huid toe aan een oppepper? In de 30 minuten durende gezichtsbehandeling krijgt je huid een ware touch up! Tijdens deze korte behandeling wordt je huid gereinigd, gepeeld, gestimuleerd. Tevens wordt de huid flink aan het werk gezet door middel van de hannah Bindweefselmassage.

Meet & Treat

Let's try hannah!

45 minuten € 45,-

De Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen.

Xpress

Hour of Power!

60 minuten € 60,-

In de 60 minuten durende behandeling staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd, op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen, vervul ik de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

Xperience

The Total Package!

90 minuten € 80,-

Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering. Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

Bindweefselmassage

Zichtbare huidverbetering

(Een bindweefselmassage kan als kuur worden ingezet of als onderdeel van een andere behandeling. Ook is het mogelijk om deze krachtige massage los te boeken, als 40-minuten-behandeling.)
Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuids bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

De Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals een vale en vermoeide huid, acne, littekenvorming, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten.

Glycolzuur Peeling

Peel and Boost!

(Een glycolzuurpeeling is altijd onderdeel van een andere behandeling, dus kan als extra worden ingezet.)
Tijdens deze specialty met natuurlijke fruitzuren wordt gezorgd voor het intens reinigen van je huid én voor meer opname van werkzame stoffen. Hierbij wordt de huid iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne)littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.

Deze peeling is geschikt bij acne littekens, een vette huid met neiging tot acne, een droge huid, grove poriën, pigment- of ouderdomsvlekken, een slecht doorbloede en vale huid en bij fijne lijntjes en rimpels.

Acne behandeling

Love the skin you're in

50 minuten € 45,-

Als puistjes of mee-eters ontsteken, ontstaat er acne. Een vervelende, zichtbare aandoening op het gezicht, de rug en de borst.

De hannah acne behandeling is geschikt voor de onzuivere en acne huid. De huid wordt diep gereinigd en hersteld.
De behandeling biedt uitkomst voor huidproblemen in de puberteit zoals overtollige talgproductie, (jeugd)puistjes hormonale problemen, zwarte mee-eters/comedonen, en irritaties van de opperhuid. Wanneer de acne behandeling een aantal keer zal worden herhaald met de ondersteunde producten voor thuisgebruik, zal de huidconditie na een paar weken aanzienlijk verbeteren. Dankzij de hannah acne behandeling wordt de kans op littekens aanzienlijk verminderd.

BOOTCAMP YOUR SKIN

Voor intense huidverbetering kan ik een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen.
Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden. Vraag mij welke bootcamp jou het beste resultaat zal geven!

ADRES

Nijverheidstraat 11
7213 DA Gorssel

CONTACT

Tel.: 0575 49 05 58
Mobiel: 06 203 271 74
info@roos-schoonheidssalon.nl

VOLG ROOS