Skin Gritting is de allernieuwste trend!

Skin wat?

Skin gritting: een manier om mee-eters vanzelf uit de poriën te laten glijden.

Met de hannah Cleansing Oil en Cleansing Clay ben je zo van ‘die zwarte stipjes’ af!

Hoe? 👇

“Er is een nieuwe trend op het gebied van reiniging en het is dirty. Zo dirty, dat ik het zelf niet geprobeerd heb. Er zijn een hoop manieren om mee-eters –die zwarte stipjes in je poriën- te verwijderen. Met strips voor neus of voorhoofd bijvoorbeeld of hardnekkige maskertjes of gewoon ouderwets uitknijpen. En nu is er skin gritting –skin wat?- skin gritting. Een manier om mee-eters vanzelf uit de poriën te laten glijden.
Hoe? Nou zo:

Stap 1: reinig je huid met een cleanser op oliebasis

Stap 2: breng een kleimasker aan

Stap 3: was je gezicht opnieuw met een olie cleanser en masseer lang in

De klei trekt de olie en het vuil uit je poriën zonder dat daar een vorm van knijpen voor nodig is. Klinkt goed. Waar het niet dat skin gritting zo effectief is dat menigeen de drang voelt het resultaat online te delen met iedereen die het wel én iedereen die het niet wil zien. Gatver. Niet doen. Scrub, reinig, duw en trek aan je mee-eters, maar houd het binnen de muren van je eigen badkamer.”

Bron: &C

 

Acne, rosacea, een onzuivere – of vette huid?

Dat vraagt om een product die voor direct herstel van zuiverheid, talgregulatie en bevordering van het natuurlijke huidherstel zorgt.

Door de unieke samenstelling van ingrdiënten in de SebuPure worden deze problemen effectief aangepakt.

De 100% organische, vegan Abessijnse Olie die deze crème bevat is wereldwijd één van de best bewaarde geheimen in de huidverbetering. Dit bijzondere ingrediënt staat niet alleen bekend vanwege de krachtige ontstekingsremmende eigenschappen, maar is daarnaast een effectieve mositurizer die de eerste tekenen van veroudering tegengaat. Daarnaast zorgt het voor een natuurlijke bescherming van de huid.

De SebuPure bevat bovendien Ac.net(TM). Dit is een geavanceerd ingrediënt dat roodheden in de huid vermindert, bacteriegroei tegengaat, de talgproductie reguleert en de huidstructuur verbetert. Deze luchtige crème trekt snel in, waardoor poriën niet verstopt raken en daardoor ideaal is voor de onzuivere of vette huid met acneverschijnselen.

SebuPure vermindert acne en een vette huid, werkt regulerend op de talgproductie, is ontstekingsremmend en vermindert roodheid, gaat bacteriegroei tegen en bevordert het natuurlijke huidherstel.

Heb jij ‘m al in huis?

Waarom we allemaal ons gezicht verkeerd reinigen

Reinig jij je gezicht op de goede manier?

Het lijkt allemaal zo gemakkelijk maar je kunt veel verkeerd doen. En als je je gezicht niet goed reinigt, heeft het dus ook helemaal geen zin om de volgende ochtend een serum of crème op te smeren. Je huid is dan namelijk nog vuil en neemt dan veel minder goed (of zelfs helemaal niet) werkstoffen op uit verzorgende producten.

Hoe kun je het beste je gezicht reinigen?

Gebruik een goede reiniger!

Het is belangrijk om je gezicht ’s ochtends en ook ’s avonds zorgvuldig te reinigen. Dit is super belangrijk voor het behouden van een gezonde huid (en dat willen we toch?). Haal dus ook echt iedere avond je make-up eraf. Wist je dat 40% van de vrouwen dit niet doet?!

Maar hoe reinig je dan het beste je gezicht? Alleen met water en zeep is in ieder geval níét de juiste manier! Als je je gezicht met zeep of andere schuimende reinigers wast, kan je huid namelijk heel erg uitdrogen omdat er veel vocht wordt onttrokken. Water is daarentegen wél onmisbaar. Maar gebruik hier wel altijd een goede reiniger bij! Zoals de ‘hannah cleansing milk’ of ‘cleansing oil’. Dit zijn hele milde, hydrofiele (what?! no worries, we leggen het je straks uit!) reinigingsproducten, die je gewoon met een beetje water kunt gebruiken. En gemakkelijk al je make-up, vuil, teveel talg en onzuiverheden van je gezicht afwast.

Niet alleen je gezicht, maar ook je lichaam droogt ontzettend uit door schuimende producten. Gebruik voor je lichaamshuid dus liever een doucheolie (zoals een ‘shower treatment’ van hannah) dan een douchegel, -foam of badschuim.

Hydro wat?

Hydrofiel reinigen betekent dat de producten die je daarbij gebruikt met water vermengbaar zijn, zonder dat het gaat schuimen. Dit zorgt ervoor dat de huid goed gereinigd wordt op een heel milde en effectieve wijze en vooral: zonder uit te drogen! Hierdoor voelt de huid na het reinigen zacht, fris en super lekker aan!

Gebruik geen watjes!

Waarschijnlijk ben jij (of ken jij) wel iemand die dit fout doet. Je kunt beter geen watjes, tissues, of sponzen gebruiken om je gezicht te reinigen. De hele dag hopen vuil, talg en make-up(!) zich namelijk op in de poriën. En als je dan aan de slag gaat, met bijvoorbeeld een watje, verstop je juist de poriën en maak je ze niet goed schoon. Je brengt de producten (wel de juiste, cleansing milk of cleansing oil) gewoon aan met je handen. Vervolgens je handen nat maken, je gezicht wassen en met lauw water afspoelen. Daarna nareinigen met een lotion (dit mag wel met een watje) en je hebt een perfect, gereinigde huid!

Lekker stoom afblazen?

Om na het reinigen alle milk of olie nog even goed van je gezicht te verwijderen (en lekker stoom af te blazen) gebruik je een microwave kompres. Leg een vochtig kompres of gastendoek 20-30 sec. in de magnetron en leg deze daarna 1 min. op je gezicht (hmm, heerlijk!). Laat dit liggen totdat deze is afgekoeld en de stoom eraf is. En herhaal dit een paar keer. Stoom heeft een hele goede werking op de huid. Door stoom komt er namelijk een betere bloedsomloop op gang. De huid is dan goed voorbereid en kan een crème veel beter opnemen! Nu heeft het dus wel zin om je fijne dagcrème de volgende ochtend te gebruiken.

Bron: Monstyle

Wimpers verven

Verven is een goede manier om de aanwezige wimperharen van het allereerste begin bij de huid tot en met het uiterste puntje van een kleurtje te voorzien. Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren veel zichtbaarder zijn waardoor de wimpers er voller en de ogen er, ook zonder verdere make-up, veel sprekender uitzien.

Wist je dat het uiteinde van wimpers vaak een stukje lichter is dat de rest van het haartje? Door te verven lijken je wimpers daardoor langer.

Voordelen verven wimpers & wenkbrauwen:
*Het blijft gemiddeld 4 tot 6 weken zitten
*Het is bestendig tegen water
* Het geeft een mooie natuurlijke en volle uitstraling

Over injectables

Injectables zijn grofweg onder te verdelen in Botox® en fillers.

Je moet weten dat injectables niet leiden tot een mooie glans van de huid of het verbeteren van een doffe huidteint. Ook ouderdomsvlekjes en onzuiverheden zullen niet verminderen door enkel een spuitje hier en daar. Dit terwijl al deze factoren wel de basis vormen voor een jonge, stralende en frisse uitstraling.

Huidverbeterende behandelingen kunnen wél zorgen voor een optimale conditie van de huid.

Begin dus bij de basis: de huidconditie.

Indien de huid in goede conditie is gebracht, kunnen injectables een mooie aanvulling vormen voor het bereiken van de gewenste uitstraling.

ADRES

Nijverheidsstraat 11
7213 DA Gorssel

CONTACT

Tel.: 0575 49 05 58
Mobiel: 06 203 271 74
info@roos-schoonheidssalon.nl

VOLG ROOS